Kapela pro firemní akce

Proč na na Vaši akci právě kapela Aura?

Od mnoha konkurenčních kapel se lišíme tím, že nepijeme vůbec tvrdý alkohol! Nejsme tak po 3 sériích nepoužitelní. S tím souvisí také kratší přestávky mezi skladbami, aby si lidé mohli popovídat a poté se vracíme ke svým nástrojům. Nestane se tak katastrofických scénář, že si zaplatíte kapelu na 4 hodiny a z toho je 90 minut ticho a 60 minut opileckého hraní s chybami!

Kontakt s lidmi

Díky investování do bezdrátových systémů nejsme připoutáni kabelem k reproduktorům a běháme tak mezi lidmi pro vytvoření skvělé atmosféry. Nabízíme tedy nadstandardní show!
Další výhodou kapely je spontánní komentování aktuálního děje vaší firemní akci, moderování, vtipkování a celkové dotváření atmosféry a rozproudění zábavy. V případě zájmu o karaoke můžeme poskytnout bezdrátový mikrofon.

Firemní akce

Nabídka doprovodného kytaristy i jiných muzikantů na firemní akce po celé ČR. Pro hudební podkreslení a oživení vašich firemních eventů. Velkou výhodou je nerušené mluvené slovo!

Hledáte kapelu pro firemní akce? Kapela Aura nabízí svou hudební produkci a velkou show pro firemní vánoční večírky, teambuildingy a mnoho dalšího.

Reference

V roce 2016 měla kapela Aura tu čest doprovodit známou populární zpěvačku Olgu Lounovou při příležitosti benefičního koncertu pro neziskovou organizaci Tyfloservis, která slavila 25 let od založení.

Tato událost se tak připsala k dalším zajímavým referencím kapely hned vedle Jasné Páky a Davida Kollera a Divokého Billa, kterým Aura dělala předkapelu.

Nejčastěji kapela Aura vystupuje právě na firemních akcích, festivalech, svatbách a plesech.

Share:

Leave a Reply

Copyright 2018 - Kapela Aura