Kapela na vánoční firemní večírek

Vánoční večírky

Hledáte kapelu pro firemní akce? Kapela Aura nabízí svou hudební produkci a velkou show pro firemní vánoční večírky, teambuildingy a mnoho dalšího. podívejte se na naše Audio či video ukázky a přesvědčte se, že není třeba dále ztrácet čas vybíráním z kapel na vánoční večírek.

Nabídka doprovodného kytaristy i jiných muzikantů na firemní akce po celé ČR. Pro hudební podkreslení a oživení vašich firemních eventů. Velkou výhodou je nerušené mluvené slovo!

Proč na na Vaši akci právě kapela Aura?

Od mnoha konkurenčních kapel se lišíme tím, že nepijeme vůbec tvrdý alkohol! Nejsme tak po 3 sériích nepoužitelní. S tím souvisí také kratší přestávky mezi skladbami, aby si lidé mohli popovídat a poté se vracíme ke svým nástrojům. Nestane se tak katastrofických scénář, že si zaplatíte kapelu na 4 hodiny a z toho je 90 minut ticho a 60 minut opileckého hraní s chybami!

Kontakt s lidmi

Díky investování do bezdrátových systémů nejsme připoutáni kabelem k reproduktorům a běháme tak mezi lidmi pro vytvoření skvělé atmosféry. Nabízíme tedy nadstandardní show!
Další výhodou kapely je spontánní komentování aktuálního děje vaší firemní akci, moderování, vtipkování a celkové dotváření atmosféry a rozproudění zábavy. V případě zájmu o karaoke můžeme poskytnout bezdrátový mikrofon.

Za cestovné 10 Kč/km za vámi dojedeme kamkoli. proto vystupujeme běžně hlavně ve středních, západních, i východních Čechách.

Share:

Leave a Reply

Copyright 2018 - Kapela Aura