Kapela Liberec

Kapela Liberec - Aura

Kapela Liberec - Aura

Kapela Aura Liberec – Hity od 50′ let až po současnost. Nabízíme široký záběr od The Beatles, Queen, Elvis, Olympic… až po moderní scénu jako: Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers, Pharrell Williams

Kapela na svatbu Liberec

Kapela na svatbu Liberec – Aura přizpůsobí repertoár dle typu akce. Na svatbách současně paří více generací a tomu umíme jít s výběrem písní naproti.
Máme v repertoáru spoustu interpretů, které mají všechny generace obecně rádi.
Moderace svatebních her, jako je svatební kočár, zvedání bot, poznávání novomanželů dle tance či partií těla, balónková hra, hledání pokladů a mnoho dalšího..
S moderacemi svatebních her máme letité zkušenosti a rádi je na vaší svatbě zařídíme.

Když musí všichni a kadibudky jsou jen dvě… Aneb svatba v přírodě určitě má své kouzlo. 🙂

Skákací boty na vaší svatbě – Neokoukané zpestření

Okořeňte svou svatbu dechberoucí show na skákacích botách. Nejenom že svatebčani uvidí nebezpečná salta, ale navíc je zde možnost nacvičit vtipnou scénku „jak se novomanželé poznali“.
Při prostojích malé i velké zabaví workshop HOPsej.cz


Kapela na ples Liberec

Hledáte na svůj ples energickou mladou kapelu, která se nebude bát vlítnout mezi lidi, či do nich přímo skočit? Pak je tu kapela Aura z Liberce!

Specializujeme se na plesy. Vše hrajeme, nic nepouštíme! Bezdrátové systémy umožňují přidat k vystoupení „něco navíc“. Klademe důraz na co nejpřesnější nastudování zvoleného repertoáru.Nabízíme moderování také v anglickém jazyce a základní moderování v němčině. Jsme na trhu od roku 2009, můžeme se pochlubit skvělými referencemi.

Hrajeme hudbu od 60′ let po současnost. Na své si přijdou všechny generace, od milovníků Beatles a Elvise, až po moderní hudební scénu. Obsáhneme všechny chtěné hudební styly a žánry jakými jsou: polky, valčíky, jive, cha cha, rumba, rock and roll, pop, rock, rythm and blues a další…


Bezdrátové systémy umožňují přidat k vystoupení “něco navíc“

Ozvučení akce – zvukař Aury

Kapela Aura si většinu akcí zvučí sama, odpadá vám tak starost o zvukaře.
Pokud se ovšem jedná o větší ples, je rozhodně potřeba zvukař, případně osvětlovač pro větší show.

Nechcete řešit zvukaře? Domluvíme vše za vás. Spolupracujeme se svými zvukaři a máme tak i lepší věrnostní ceny. Stačí nám říci místo, datum a čas od kdy do kdy musí být zvukař přítomen. Ať už zvučí nás, nebo afterpárty DJ program…

Plavba v lidech a David Fajmon z kapely Aura – kapela z Liberce

Zatancuji si různé druhy tanců?

Rock and Roll, Rock, Polky Valčíky, Rhythm  & blues, Pop, Jive a další.. Každý posluchač i tanečník si příjde na své.

Share:

Leave a Reply

Copyright 2018 - Kapela Aura