Kapela na maturitní ples

kapela na ples

Kapela je základ maturitního plesu

Živá hudba je základ každého dobrého plesu. Váš maturitní ples bez kapely by byl nudný a prázdný. Stejně jako bez moderátora. Zkrátka jsou věci, které jsou nepostradatelné a kapela patří mezi ně! Aura má letité zkušenosti s hudbou na maturák, maturiťák, či zkrátka ples všeho druhu.

Aura je živá kapela, která reflektuje veškeré hudební žánry a styly. Hraje světové i české písně s energií. Díky bezdrátovému vybavení můžeme běhat mezi lidmi a rozproudit tak zábavu!

Nechcete ztrácet čas zařizováním zvukaře a osvětlovače? Vše zařídíme za Vás. Máme své zvukaře, s kterými spolupracujeme pravidelně a dlouho. Máme tak i lepší cenu než vy. Odpadne vám tak další starost a nervy.

Maturitní ples s kapelou Aura může být v duchu rychlých a energetických písní, které každého zvednou ze židle, ale i polek, valčíků, rythm and blues, pop a dalších stylů. Vše je na domluvě. Hrajeme hudbu od Bee Gees, Abba, Beatles, až po moderní interprety jako: Ed Sheeran, pharrell williams, Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers a další.

Na co si dát při výběru kapely na maturitní ples pozor?

Když budete vybírat kapelu na maturák, nezapomeňte si prohlédnout repertoár kapely a reference. Některé kapely jen tak neuvidíte živě, neboť hrají převážně firemní a soukromé akce. V tom případě se podívejte alespoň na audiovideo ukázky. Pokud nic ze zmiňovaného na webových stránkách kapely nenajdete, něco nám tu nehraje.

Skákací boty jako půlnoční překvapení na ples

Okořeňte svůj ples dechberoucí show na skákacích botách. Nejenom že hosté uvidí nebezpečná salta, ale navíc je zde možnost nacvičit tématickou scénku. HOPsej.cz

Share:

Leave a Reply

Copyright 2018 - Kapela Aura