Kapela na ples

Kapela na ples? To je Aura z Liberce

Skvělý ples lze jen těžko uskutečnit bez kvalitní plesové kapely. Tříčlenná kapela Aura dokáže nakopnout váš maturitní ples, prezentační ples, firemní, či jiný ples a dodat mu energii živě bez playbacku nebo jiných elektronických podkladů.

Kapela na maturák Aura provází hosty plesu po celý večer a stará se o zábavu v jeho průběhu. V repertoáru kapely by naleznete písničky pro všechny věkové kategorie, aby muzika bavila jak mladé, tak i ty starší hosty.

Kapela na maturitní ples Liberec
Aura je z Liberce, ale běžně vystupuje po celých Čechách a to s připočítáním dopravného 10 Kč/km. Hrajeme tak běžně v Praze, na Pardubicku ale i na Vysočině.

Živá hudba na ples
Hrajeme pro plesy škol, Gymnázií, maškarní nebo tematické plesy, obecní plesy. V repertoáru Liberecké plesové kapely Aura naleznete písně společenských tanců: waltz, valčík, polku, blues, slow-fox, ale také rumbu, cha-chu, sambu a jive.  Současná taneční hudba se postará o to, aby si na parketu mohl zatrsat naprosto každý. I ten, kdo v tanečních neexceloval, či tam vůbec nebyl. Živá hudba na taneční ples – to je Aura Liberec!

Kontakt s lidmi

Díky investování do bezdrátových systémů nejsme připoutáni kabelem k reproduktorům a běháme tak mezi lidmi pro vytvoření skvělé atmosféry. Nabízíme tedy nadstandardní show! Skoky z pódia, salta, stojky.
Další výhodou kapely je spontánní komentování aktuálního děje na maturáku či jiném plesu, moderování, vtipkování a celkové dotváření atmosféry a rozproudění zábavy. Výhodou je bez pochyby nižší cena oproti orchestrům či větším plesovým kapelám.

Share:

Leave a Reply

Copyright 2018 - Kapela Aura